Go to Top

VARA Kassa van 31-10-2015: Huur niet te duur!

Afgelopen zaterdag, 31 oktober 2015, heeft VARA Kassa in hun uitzending een prijsvergelijking gedaan voor het huren van een Verhuiswagen met laadlift. Wij kregen bij het zien van dit item meteen de kriebels. De medewerkers van Kassa liepen namelijk tegen verschillende problemen aan.

De situatie: een Bakwagen met laadlift voor een zaterdag in de regio Utrecht. Wat gebeurde er vervolgens:

 • Bij verschillende bedrijven moesten ze de auto het hele weekend huren, terwijl ze de auto alleen op zaterdag nodig hadden
 • Prijzen aan de balie bij onze concullega’s waren anders dan de prijzen op internet
 • Bij één van onze concullega’s werd zelfs direct, bij afhalen dus, een ‘aftank-boete’ in rekening gebracht, terwijl het nog niet eens duidelijk was of ze de auto al-dan-niet volgetankt in zouden leveren

Het is heel jammer dat ze niet een prijsvergelijking in de regio Eindhoven gedaan hadden. Wij houden namelijk niet van trucjes en vervelende verrassingen!

 • U huurt bij ons een Bakwagen met Laadlift voor € 133,10 per dag, inclusief huur, verzekeringspakket, 100 vrije kilometers en BTW!
 • U kunt bij ons gewoon een auto huren voor alleen een zaterdag. Ook een auto voor alleen een zondag is geen enkel probleem!
 • Wij rekenen geen andere prijzen voor reserveringen via internet, aan onze balie, voor weekenden, of wat dan ook. Onze prijzen zijn scherp en zijn altijd hetzelfde
 • Bij ons betaalt u geen onverwachte toeslagen, zoals een ‘aftank-boete’, of iets dergelijks. Sterker: terwijl u een kopje koffie drinkt, tanken wij de auto graag voor u af.

Kortom: de prijzen bij Adriaanse Autoverhuur zijn scherp én eerlijk! Daar mag u ons altijd aan houden!

2 Responses to "VARA Kassa van 31-10-2015: Huur niet te duur!"

 • Erik
  2 november 2015 - 23:50 Reply

  Regelmatig een busje gehuurd bij adriaanse autoverhuur. Wat ze schrijven doen ze. No nonsence. Altijd een net voertug voor scherpe prijs. Een aanrader dus! Vr gr Erik

 • Cyriel Waasdorp
  1 maart 2019 - 21:48 Reply

  Huur er al meer dan 10 jaar vrachtwagens en bakwagens, alles altijd goed geregeld en denken steeds met ons mee! Koffie is altijd klaar en personeel is top!
  CWVerhuizingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *