Go to Top

Informatie voor tijdens uw huur

Hoe kan ik de huurperiode verlengen?

Bel naar Adriaanse Autoverhuur, 040-2513859. We zijn geopend van maandag t/m zaterdag, van 06.00 uur tot 21.00 uur. Buiten die tijden kunt u altijd een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Belt u altijd! Het kan immers zijn dat verlengen niet mogelijk is.

Wat moet ik doen wanneer ik onderweg pech krijg?

Belt u naar Adriaanse Autoverhuur, 040-2513859, dan zoeken wij een passende oplossing voor uw situatie.

Wat moet ik doen als ik bij een ongeluk betrokken raak, of andere schade rijd?

Bel zo snel mogelijk naar Adriaanse Autoverhuur (040-2513859) om het ongeluk/schade te melden. Ook buiten werktijden dient u altijd te bellen. U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoordapparaat.

U dient altijd een schadeformulier in te vullen. Deze zit in de map met papieren. Ook dient u de politie te bellen. LET OP: u dient zich te allen tijde te onthouden van uitlatingen m.b.t. de schuldvraag.

Is er sprake van diefstal, inbraak of schade en weet u niet wie de tegenpartij is, doen dan direct aangifte bij de politie. Stuur daarna het politierapport en een ingevuld schadeformulier per ommegaande naar de verhuurder.

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing?

Bel direct naar Adriaanse Autoverhuur (040-2513859). Buiten openingstijden kunt u met ons contact opnemen via het noodnummer wat vermeld wordt op het antwoordapparaat.

Wat moet ik doen als ik naar het buitenland toe wil?

Als u met onze auto’s naar het buitenland toe wilt, dient u dit altijd bij het afhalen van de auto te melden. Als u pas na het afhalen van de auto beslist naar het buitenland te gaan, dan dient u dit ook altijd te melden (040-2513859). Als u naar het buitenland gaat zonder dit te melden, zult u niet volledig verzekerd zijn. Het is daarom in uw eigen belang dit wel te doen.

De verzekeringsdekking voor het buitenland is opgenomen in het Verzekeringspakket. Indien u dit pakket heeft afgenomen, zijn er dus geen extra kosten aan verbonden.

Ook buiten openingstijden zijn wij bereikbaar. Op ons antwoordapparaat is een nummer vermeld wat u kunt bereiken